Wat is een hybride warmtepomp?
Een hybride warmtepomp combineert de efficiëntie van een elektrische warmtepomp met de kracht van een traditionele gas- of oliegestookte ketel. Dit systeem is ideaal voor woningen die nog niet volledig zijn geoptimaliseerd voor all-electric verwarming, omdat het automatisch kan schakelen tussen energiebronnen op basis van energiekosten en -behoefte.

Voordelen van een hybride warmtepomp
De hybride warmtepomp biedt het beste van twee werelden: het maakt gebruik van hernieuwbare energie wanneer mogelijk, en schakelt over op fossiele brandstoffen wanneer dat noodzakelijk is. Dit zorgt voor een constante verwarming en verhoogde energie-efficiëntie, vooral tijdens koude winters wanneer extra verwarmingsvermogen vereist is.

Wanneer kiezen voor een hybride systeem?
Een hybride systeem is perfect voor huiseigenaren die hun CO2-uitstoot willen verminderen maar nog niet klaar zijn voor een volledige overstap naar een all-electric systeem. Het is ook een ideale oplossing als je huidige verwarmingssysteem aan vervanging toe is maar je huis nog niet optimaal geïsoleerd is.

Klanten zijn blij met Econederland

En wij ook met onze klanten.

★★★★★

“De service en expertise van Eco Nederland hebben mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste contact waren ze zeer duidelijk en informatief over het hele proces van de warmtepompinstallatie. Ze legden de kosten duidelijk uit, waardoor ik met vertrouwen mijn beslissing kon nemen. Het proces verliep naadloos en de ondersteuning bij het aanvragen van subsidies was erg fijn. Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat en kan Eco Nederland sterk aanbevelen aan iedereen die zoekt naar betrouwbaarheid en kwaliteit”

★★★★★

“Van intake gesprek tot en met installatie zeer tevreden. Ik werd bij de installatie steeds op de hoogte gehouden en gevraagd of ik bijvoorbeeld de gekozen locatie voor de warmte pomp goed vond. Er werd netjes en snel gewerkt , alles werd keurig achtergelaten. Na de installatie werd ik bijgepraat over de werking van de warmtepomp en het gebruik ervan. Al met al super blij mee zeker een aanrader!”