OVER ONS

EcoNederland

Onze Missie
Onze missie is om heel Nederland van fossiele brandstoffen af te krijgen, zonder de economie te ondermijnen. Sterker nog, met EcoNederland willen we laten zien dat de energietransitie een kans is voor economische groei. Ons doel is om Nederland als voorloper op de kaart te zetten in hoe economische groei hand in hand kan gaan met een succesvolle energietransitie.

Goedkoop is duurkoop  
In een sector die vaak wordt gedomineerd door “cowboys”, garanderen wij duurzame oplossingen die ecologisch en financieel op de lange termijn voordelig zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën die niet alleen toekomstbestendig zijn, maar ook de beste prestaties leveren.
Alles wat wij aanbieden is ontworpen om de tijd te trotseren. We verwerpen korte termijn oplossingen die niet synchroon lopen met de levensduur van hun kosten. Wij zijn voorvechters van kwaliteit en duurzaamheid, met een toewijding om alleen oplossingen aan te bieden die ook echt een verstandige financiële beslissing zijn voor onze klanten.

Onze Aanpak
 Onze expertise in marketing en sales stelt ons in staat diep te begrijpen wat consumenten nodig hebben en willen. We bieden een uitzonderlijke service die begint bij het eerste contact op onze website en doorgaat tot na de installatie met regelmatige onderhoudschecks. Onze klantenservice is gericht op het bieden van een naadloze en positieve ervaring bij elke interactie.