All-electric warmtepomp

Wat is een all-electric warmtepomp?
Een all-electric warmtepomp is een systeem dat volledig op elektriciteit draait, zonder hulp van fossiele brandstoffen. Dit type warmtepomp is optimaal voor huizen met hoogwaardige isolatie, omdat het de energie-efficiëntie maximaliseert door het elimineren van warmteverlies dat typisch is voor systemen die afhankelijk zijn van conventionele brandstoffen.

Voordelen van all-electric warmtepompen ten opzichte van hybride systemen
All-electric systemen bieden een aanzienlijke vermindering van de operationele kosten en CO2-uitstoot vergeleken met hybride systemen die soms nog afhankelijk zijn van gas, vooral tijdens piekverwarmingsperioden. Bovendien elimineren ze de noodzaak voor een gasaansluiting, wat resulteert in lagere systemische energiekosten en een hogere betrouwbaarheid op lange termijn zonder de zorg voor fluctuerende brandstofprijzen.

Wanneer kiezen voor een all-electric systeem?
Kies voor een all-electric systeem als je maximale duurzaamheid wilt bereiken en woont in een goed geïsoleerd huis of nieuwbouwwoning. All-electric systemen zijn ideaal wanneer je volledige controle wilt over je energieverbruik en wilt profiteren van ISDE subsidies om de investering te ondersteunen.

Klanten zijn blij met Econederland

En wij ook met onze klanten.

★★★★★

“De service en expertise van Econederland hebben mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste contact waren ze zeer duidelijk en informatief over het hele proces van de warmtepompinstallatie. Ze legden de kosten duidelijk uit, waardoor ik met vertrouwen mijn beslissing kon nemen. Het proces verliep naadloos en de ondersteuning bij het aanvragen van subsidies was erg fijn. Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat en kan Econederland sterk aanbevelen aan iedereen die zoekt naar betrouwbaarheid en kwaliteit”

★★★★★

“Van intake gesprek tot en met installatie zeer tevreden. Ik werd bij de installatie steeds op de hoogte gehouden en gevraagd of ik bijvoorbeeld de gekozen locatie voor de warmte pomp goed vond. Er werd netjes en snel gewerkt , alles werd keurig achtergelaten. Na de installatie werd ik bijgepraat over de werking van de warmtepomp en het gebruik ervan. Al met al super blij mee zeker een aanrader!”